bugün

entry'ler (1171)

az kişinin bildiği muhteşem görgü kuralları

pek muhteşem değil ama restorantta düşen çatal bıçağı almak için uğraşmamak.
usule göre yere ne düşerse düşsün garson ya da servis yapan zatlar gelip alırlar, müşteri yada davetli eğilip yerde çatal, bıçak vs. aramaz

yazarların tek cümleyle hayata bakış açısı

bir şeyi çok fazla istersen,olacağına inanırsan o mutlaka olacak. olacak ama senin istediğin gibi değil, hayal ettiğinin bir "tık" altı gibi olacak.

anın görüntüsü

görsel
hayırlı olsununuzu alırım.

yazarların hayallerini gerçekleştiriyoruz

aşık olsak artık fena olmazdı. hayatımda ne zaman sağlık para eğrileri yükselişe geçee o zaman aşkı kaybetmek zorunda kalıyorum. heyecan duyup salak salak sırıtmayalı uzun zaman olmuş,yetkililer bu konuya el atarlarsa sevinirim.

kadınları itici yapan detaylar

feminizmi, kadınların erkeklere üstünlüğüne dayalı bir düşünce kabul edip savunmaları.

florida

yaklaşık 8 aydır semalarında helikopter sürdüğüm eyalettir. sunshine state denir ama yaz da dahil olmak üzere her an kasırga çıkabilitesi olan garip bir iklimi vardır.

osmanlı devleti 3 kıtayı sömürseydi olabilecekler

arabesk rap şu anda 3 kıtaya yayılmış olurdu.

(bkz: fecaat)

haydar baş ın kürtlere verdiği tarihi ayar

ortalığı çok karıştırdı. oyum akp'ye.

yazar nicklerinden tip tahmini yapmak

tek kafalı insan evladı ; tek kafası var.

yazar nickinden etnik köken tespiti

canchan; amerikadan sınır dışı edilmiş küba vatandaşı.

dubai nin petrolü bitince ne bok yiyecek

(bkz: size ne amk)

dreaman

atanamayan öğretmen olduğunu düşündüren yazar. *

öğretmenler ile sorunu olan yazarlar

öğretmenler ile sorunu olan değil ülkedeki her meslek grubu gibi öğretmenlerin de eleştirilebilir olduğunun farkında olan yazarlardır.

öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını sanan götelek

öğretmenlerin iyi veya kötülüğü tartışma konusu değildir. sadece yaptıklarının üzerine "biz 3 ay tatil yapmıyoruz aslında 2 aycık yapıyoruz" minvalinde kaypakça bir açıklama insanları gerer. başka bir kurumda çalışan devlet memuru senedeki 20 günlük iznini güç bela kullanırken, 2 ayın üzerinde tatil izni olan bir meslek grubunun biz tatil yapmıyoruz valla bak demesi bu grubun güvenilirliğini ve samimiyetini tartışmaya açık hale getirir. daha da ötesi sadece diğer grupları irrite eder.

eğer sen kendi mesleğinin maden işçiliğiyle kıyaslanmasını cahillik görüyorsan sana o tatili hak etmek için ne yaptığını, ülkeye ne kattığını da sorarlar kardeşim kusura bakma.

öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını sanan götelek

gören de 1 milyon süper zeka arasından 3-5 bin kişi atanıyor sanacak. lan elini sallayan öğretmenlik okuyabildiğinden dolayı 1 milyon kişi var.bu vasıfsız güruhun içinden es kaza 3-5 binin içerisinde yer almanın neresi başarı?
ayrıca şu ülkede atanamayan öğretmenler kadar zırlak ve ağlak bir grup daha yok. sanki ülkede okuduğu halde meslek sahibi olamayan bir bunlar varmış ve de okurken sanki devletle garanti meslek sözleşmesi yapmış gibi atanamayınca ağlıyorlar. atanamayan öğretmen beyanının en açık meali "ben atanabilecek kapasitede biri değilim ama devlet bana bakmak zorunda."
yok arkadaşım öyle bir dünya. devlet sen o bölümü okurken mezun olduğun zaman sana meslek garantisi vermedi. sen de bunu bilerek okudun, bıktırdınız insanları.

tanım; öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını sanan değil bilen kişidir.

öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını sanan götelek

3-4 gün süren seminer süresini 1 haftaya yuvarlayan, ortalama- not yükseltme sınavlarında yaptıkları mesai için para aldıklarından bahsetmeyen ve her şeye rağmen bir memur için senede 20 gün izin almak bile zorken senelik iznini kullanmaksızın 2 aylık tatili sanki azmış gibi gösteren götelek oğlu götelek beyanlarıdır.

yapıyosınuz lan işte. şu ülkede onca meslek grubu canını dişine takıp çalışırken, insanlar madenlerde karın tokluğuna çalışıp haftada çocuklarının yüzünü görmek için bikaç saat bile izin alamazken ve de niteliksiz kimliklerinizle ülkenin eğitim sisteminin içine sıçtığınız halde hayvan gibi tatil yapıyorsunuz. bir de hala "ömö böz çök çölöşöyöröz" diye rererörö çekiyosunuz. oturun sıfır.

not:annem öğretmen.

adaya düşseniz ilk yapacağınız şeyler

niyetimi belli ederdim.

(bkz: ada ben ayrılmak istiyorum)

geleneksel gri şehir zirvesi vol 5454

ankara'da olursam böbrek takasında devlet güvencesini sağlayacağım zirvedir. faiz yok, iskonto yok, beklemek yok. "böbreklerim olmadan asla" demeyenlerdenseniz bu zirve tam size göre dostlar.

şaka bi yana ankara zirveleri güzeldir, gri şehrin adamı organize ediyorsa daha da güzeldir. müdürüme selamar.

kuzey korenin dünya kupası finallerindeyiz yalanı

kuzey kore yalanı değil, güney kore'de yayınlanan bir skeçtir.
(bkz: internette her gördüğüne inanmak)

almanya kupayı kazanınca sahaya inen kadınlar

bir şampiyon kadro daha çıkarabilecek kadınlardır.
almanların nasıl panzer gibi motive olduklarını anlamımızı sağlamıştır.